غذاهای رژیمی بدون قند: آبنباتهای بدون قند، شربتها، پودینگها، شیرینکنندهها، دسرها و…
پریتزکر توصیه میکند: «سعی کنید کربوهیدرات را به آرامی و به تدریج وارد برنامه غذاییتان کنید.
همچنین، غلات و قندهای تصفیه شده باید محدود شوند. علاوه بر این، چربیهای سالمی مانند آووکادو و روغن زیتون را هم به میزان کم مصرف کنید.
به این معنا که شما درست رژیم گرفتهاید. بعد از چند روز این عوارض از بین میروند و بدن شما انرژی فراوان و سرحالی و تمرکز زیادی را تجربه خواهد کرد.
به دلیل این محدودیت، بسیاری از مردم متوجه خواهند شد که نمیتوانند برای مدت طولانی روی کتو بمانند.
رژیم کتوژنیک باعث کاهش قند خون و سطح انسولین میشود. این ویژگی همراه با افزایش کتونها، مزایایی برای سلامت بدن دارد.
رژیم کتو مانند اغلب رژیم های کم کربوهیدرات با حذف گلوکز عمل میکند. معمولا اغلب افراد کربوهیدرات بالایی مصرف میکنند و به همین خاطر گلوکز منبع اصلی انرژی بدن است.
برای بعد از رژیم، برخی از کربوهیدراتها از جمله بسیاری از میوهها، غلات کامل و برخی سبزیجات، باید دوباره به برنامه غذاییتان افزوده شوند.
منظور از این خوراکیها، آنهاییست که درصد کربوهیدرات بالایی دارند. در ادامه لیستی از این غذاها بیان شده:
بله به جز زنان باردار و شیرده و مواردی که بالاتر ذکر شد، زنان نیز میتوانند بهترین بهره را از رژیم کتو ببرند.
در این مطلب همه چیز را راجع به این رژیم پرطرفدار و رژیم کتوژنیک پی دی اف مشهور یاد خواهیم گرفت. همچنین به معرفی رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی خواهیم پرداخت و در انتهای مقاله به سوالات متداول شما در مورد رژیم کتوژنیک پاسخ خواهیم داد.
رژیم کتو میتواند به کاهش سطح انسولین که نقش کلیدی در سندرم تخمدان پلیکیستیک دارد، کمک کند. زیرا یکی از دلایل ایجاد سندروم تخمدان پلی کیستیک، افزایش سطح انسولین است.
در این رژیم غذایی، مصرف کربوهیدرات بهشدت کاهش پیدا میکند و با چربی جایگزین میشود.
برخی از این علايم نشان دهنده این است که بدن شما وارد فاز کتوزیس شده است که این خود، نشان دهندهی درست پیش رفتن در رژیم کتو است. البته با رعایت چند دستور غذایی ساده میتوان این علائم را خوشایندتر کرد: